The agenda

The Conference will be divided into a morning plenary session and afternoon break-away sessions before we gather again for the main plenary closing and the networking function. The morning plenary will be focused on thought leadership with regards to **cloud and cyber security** as presented by the main presenters whilst the afternoon break-away sessions will be product and solution specific as presented by the sponsors.

| Time | Agenda Item | Speaker |
|------------------------|------------------------------|--|
| 07:00 to 08:00 | Registration | |
| 08:00 – 08:10 (10 Min) | MC Welcome | Denver Kisting |
| 08:10 – 08:50 (40 Min) | BCX Address | Mpho Mothapo – BCX Managing Executive Cloud Advisory & Migration and Garith Peck - BCX Executive: Cyber Security |
| 08:50 – 09:40 (50 Min) | Opening Keynote | Remy Kloos – She is a motivational speaker and high-altitude mountaineer who has summited all 7 of the world's highest peaks |
| 09:40 – 10:10 (30 Min) | Speaker – Security | Justin Lee – Palo Alto: "XDR powered by Al" |
| 10:10 – 10:40 (30 Min) | Speaker – Cloud | Michael Langeveld, HPE: "Fortifying Cloud Security and Accelerating Digital Transformation" |
| 10:40 – 11:00 (20 Min) | Tea Break | |
| 11:00 – 11:30 (30 Min) | Speaker – Cloud | Nuno Ceitil, Netscout: "The Constant Evolution of the DDoS Landscape" |
| 11:30 – 12:20 (50 Min) | Panel Discussion | Mr. Devin van Rooyen, Mr. Jules Baruani, Ms. Melanie Tjijenda, Mr. Jorn Schnoor Topics: Cloud, Cybersecurity and Al |
| 12:20 – 12:50 (30 Min) | Speaker – Cloud Topic: Al | Stefan Steffen, Executive: Data Science, BCX |
| 12:50 – 13:00 (10 Min) | МС | MC Competition Announcement and explain Track proceedings |

The agenda

| Time | Agenda Item | Speaker | | |
|-------------------------|-------------------|--|--|--|
| 13:00 – 14:00 (60 min) | Lunch | | | |
| | Breakaway Round 1 | Mimecast - Shivaar Maharaj: "Evolution of Human Risk Management and Roadmap" | | |
| 14:00 to 14:30 (30 Min) | | Fortinet - Paul Williams: "Let's be mindful of "Secure Internet Access" | | |
| | | BCX Namibia - Ruan Kotze: "Redefining Cybersecurity with SOC as a Service" | | |
| Rotation (10 Min) | | | | |
| | | KnowBe4 - Angelique van der Merwe: "Transforming Training into Action Empower, Protect, and Manage Your Human Risk" | | |
| 14:40 to 15:10 (30 Min) | Breakaway Round 2 | Imperva - Adrian Clark: Data Protection – "avoid data breaches and make compliance easy with Imperva's Data Security platform" | | |
| | | BCX Namibia - Heinrich Badenhorst: "Optimising your Microsoft posture – get the perfect score" | | |
| Rotation (10 Min) | | | | |
| | | Alibaba - George Thomas | | |
| 15:20 to 15:50 (30 Min) | Breakaway Round 3 | Obscure - Philip Francis: "Know your Attack Surface" | | |
| | | BCX - Teo Kelestura and Stefan Steffen : "Meet Eve: The AI bot for Microsoft decision makers" | | |
| Rotation (10 Min) | | | | |
| | Breakaway Round 4 | SentinelOne - Stephan Le Roux: "Art of the possible - the defender story" | | |
| 16:00 to 16:30 (30 Min) | | Qualys - Sanjay Mithal: "A Risk-Based Defense of the Threat Landscape With Qualys Enterprise TruRisk Platform - Measure, Communicate and Eliminate Cyber Risk" | | |
| | | Forescout - Collett Clements: "Zero Trust Implementation - See it, Secure it, Assess it" | | |

The agenda

| Time | Agenda Item | Speaker | |
|------------------------|--------------------------------------|----------------|--|
| 16:30 – 16:50 (20 Min) | Tea Break - All move back to plenary | | |
| 16:50 – 17:00 (10 Min) | MC Wrap Up and prize giving | Denver Kisting | |
| 17:00 | Networking | | |
| | | | |